Trwa ładowanie...
d2d7o41

Wojciech Asiński

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Żuraw i czapla (1985) (Marek)

Dekalog, osiem (1988) (student)

Przygody Joanny (1994)

Zwolnieni z życia (1992) (milicjant)

Kopciuszek () (Redaktor naczelny Kuriera)

Desperacja (1988) (Bareta)

Sceny nocne (1989) (Przedstawiciel uczącej się młodzieży)

Usta Usta () (Edwin)

BrzydUla () (Matysiak)

W środku Europy (1990) (Uczeń)

Ekipa () (Rzecznik ABW)

Pierwsza miłość () (Przybył)

Pantarej (1987) (Bolek)

Cudowne dziecko (1986) (kierowca autobusu)

Studniówk@ (2018) (Nauczyciel chemii)

d2d7o41

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2d7o41
d2d7o41
d2d7o41
d2d7o41