Trwa ładowanie...
d2zhr5u
d2zhr5u

Andrzej Dębski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

To my (1999) (Lekarz)

Mój Nikifor (2004) (Fotograf na wystawie Nikifora w Zachęcie)

Ekstradycja 2 (1996) (Recepcjonista w hotelu Lord)

Avalon (2001) (Głos Cusinarta)

Odwiedź mnie we śnie (1996) (Lekarz pogotowia)

4 w 1 (2000) (Andrzej)

Chopin - Pragnienie miłości (2002) (Gość na koncercie Chopina)

Prymas. Trzy lata z tysiąca (2000) (Ksiądz Dębek w kurii krakowskiej)

Daleko od noszy 2 ()

Wielkie rzeczy: System (2000) (Lekarz)

Penelopy (1988) (Waldek Tabutowicz)

Ludzie wśród ludzi ()

Czarny Czwartek. Janek Wiśniewski padł (2010) (Józef Tejchma)

Ojciec Mateusz () (Gość spa)

Barwy szczęścia () (Właściciel mieszkania)

Fałszerze. Powrót Sfory () (Strażnik więzienny)

Daleko od noszy () (Bronisław Symulant)

Faceci do wzięcia ()

Przybyli ułani (2005) (Lektor)

Na Wspólnej () (Nauczyciel)

Plebania () (Witek)

Glina () (Karol)

Chaos (2005) (Ukrainiec)

Kasia i Tomek () (Taksówkarz)

W krainie Władcy Smoków () (Tad)

Doręczyciel () (Prowadzący)

Ekipa () (Pracownik Działu Skarg i Listów Kancelarii Premiera)

Pierwsza miłość () (Producent filmu Hazardzista)

Plac Zbawiciela (2006) (Członek zarządu wspólnoty mieszkaniowej)

Magda M. () (Klient)

Kryminalni () (Biznesmen oszukany przez Pawełczyka)

Dom ()

Gracze (1995) (Asystent Potockiego)

Sukces (1995) (1995) (Lekarz pogotowia)

Wielka wyprawa Oskara (2017) (Helmer, dziadek Oskara )

Zdjęcie
Podziel się
d2zhr5u
d2zhr5u
d2zhr5u