Trwa ładowanie...
d3so39s
d3so39s

Andrzej Dębski

Najnowsze informacje
4.0
(2 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

To my (1999) (Lekarz)

Mój Nikifor (2004) (Fotograf na wystawie Nikifora w Zachęcie)

Ekstradycja 2 (1996) (Recepcjonista w hotelu Lord)

Avalon (2001) (Głos Cusinarta)

Odwiedź mnie we śnie (1996) (Lekarz pogotowia)

4 w 1 (2000) (Andrzej)

Chopin - Pragnienie miłości (2002) (Gość na koncercie Chopina)

Prymas. Trzy lata z tysiąca (2000) (Ksiądz Dębek w kurii krakowskiej)

Daleko od noszy 2 ()

Wielkie rzeczy: System (2000) (Lekarz)

Penelopy (1988) (Waldek Tabutowicz)

Ludzie wśród ludzi ()

Czarny Czwartek. Janek Wiśniewski padł (2010) (Józef Tejchma)

Ojciec Mateusz () (Gość spa)

Barwy szczęścia () (Właściciel mieszkania)

Fałszerze. Powrót Sfory () (Strażnik więzienny)

Daleko od noszy () (Bronisław Symulant)

Faceci do wzięcia ()

Przybyli ułani (2005) (Lektor)

Na Wspólnej () (Nauczyciel)

Plebania () (Witek)

Glina () (Karol)

Chaos (2005) (Ukrainiec)

Kasia i Tomek () (Taksówkarz)

W krainie Władcy Smoków () (Tad)

Doręczyciel () (Prowadzący)

Ekipa () (Pracownik Działu Skarg i Listów Kancelarii Premiera)

Pierwsza miłość () (Producent filmu Hazardzista)

Plac Zbawiciela (2006) (Członek zarządu wspólnoty mieszkaniowej)

Magda M. () (Klient)

Kryminalni () (Biznesmen oszukany przez Pawełczyka)

Dom ()

Gracze (1995) (Asystent Potockiego)

Sukces (1995) (1995) (Lekarz pogotowia)

Wielka wyprawa Oskara (2017) (Helmer, dziadek Oskara )

Zdjęcie
d3so39s
d3so39s
d3so39s
d3so39s