Trwa ładowanie...
ycipk-18j2um
ycipk-18j2um

Camille Saviola - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork, USA

Filmografia:

All I Want for Christmas (1991) (Sonya)

Rodzina Addamsów 2 (1993) (Concetta)

Mr. Wrong (1996) (Consuela)

Wesele Betsy (1990) (Angelica)

Purpurowa róża z Kairu (1985) (Olga)

Bez skazy () (Agentka Sonja Thomas)

Star Trek: Deep Space Nine (1993) (Kai Opaka)

Last Exit to Brooklyn (1989) (Ella)

Bez śladu () (Camilla Russo)

Ekipa () (Mama Turtle'a)

Queens Logic (1991) (Madame Rosa)

Cienie we mgle (1992) (Gospodyni)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-18j2um
ycipk-18j2um
ycipk-18j2um