ycipk-45uz2b
ycipk-45uz2b

Eddie Frierson - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

22.11.1959

Miejsce urodzenia

Los Angeles, Kalifornia, USA

Filmografia

Ralph Demolka (2012) (Różne głosy)

ParaNorman (2012) (Mieszkaniec Blithe Hollow)

Dr Dolittle (1998) (Skunks)

Moneyball (2011) (Redaktor audycji radiowej)

Osmosis Jones (2001) (Różne głosy)

Zaplątani (2010) (Różne głosy)

Podniebna poczta Kiki (1989) (Różne głosy)

Krowy na wypasie (2006) (Różne głosy)

Ciekawski George (2006) (Różne głosy)

Dżungla (2006) (Różne głosy)

Portret zabójcy () (Zastępca Daniel Fuller)

Laputa - podniebny zamek (1986)

Och, życie! (2010) (Komentator sportowy)

Księżniczka i żaba (2009) (Różne głosy)

Hotel Transylwania (2012) (Różne głosy)

Kurczak Mały (2005) (Różne głosy)

ycipk-45uz2b
ycipk-45uz2b
ycipk-45uz2b