ycipk-1wxomy
ycipk-1wxomy

Eddie Frierson - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Los Angeles, Kalifornia, USA

Filmografia:

Ralph Demolka (2012) (Różne głosy)

ParaNorman (2012) (Mieszkaniec Blithe Hollow)

Dr Dolittle (1998) (Skunks)

Moneyball (2011) (Redaktor audycji radiowej)

Osmosis Jones (2001) (Różne głosy)

Zaplątani (2010) (Różne głosy)

Podniebna poczta Kiki (1989) (Różne głosy)

Krowy na wypasie (2006) (Różne głosy)

Ciekawski George (2006) (Różne głosy)

Dżungla (2006) (Różne głosy)

Portret zabójcy () (Zastępca Daniel Fuller)

Laputa - podniebny zamek (1986)

Och, życie! (2010) (Komentator sportowy)

Księżniczka i żaba (2009) (Różne głosy)

Hotel Transylwania (2012) (Różne głosy)

Kurczak Mały (2005) (Różne głosy)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1wxomy
ycipk-1wxomy
ycipk-1wxomy