Trwa ładowanie...
d2zhr5u
d2zhr5u

Evan Parke - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Kingston, Jamajka

Filmografia:

Wbrew regułom (1999) (Jack)

Sezon rezerwowych (2000) (Malcolm La Mont)

Planeta Małp (2001)

Django (2012) (2012) (Baghead)

King Kong (2005) (Hayes)

Insanitarium (2008) (Charles)

Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz (2014) (agent TARCZY)

American Horror Story () (detektyw)

Wszystkie drogi prowadzą do domu (2008) (Basham)

Huff () (Michael)

Czarodziejki () (Kahn)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Eli)

Alias - Agentka o stu twarzach () (Charlie Bernard)

Kiss Kiss Bang Bang (2005) (ochroniarz kliniki Dextera)

Odwrócić przeznaczenie (2007) (Danny)

Bez śladu () (Frank Cole)

Gotowe na wszystko () (Derek Yeager)

Dragnet (1987) (Detektyw Raymond Cooper)

Zdjęcie
Podziel się
d2zhr5u
d2zhr5u
d2zhr5u