Trwa ładowanie...
d1juk2o

Geoff Pierson

Najnowsze informacje
3.0
(1 głos)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Chicago, Illinois, USA

Filmografia:

J. Edgar (2011) (Mitchell Palmer)

Pożyczony narzeczony (2011) (Dexter Thaler Sr.)

Jack i Jill (2011) (Carter Simmons)

Za linią wroga (2001) (Admirał Donnelly)

Boże, błogosław Amerykę (2011) (Szef Franka)

Spartan (2004) (Pearce)

Wiercipięta (1997) (Trener Gordon)

Babski oddział () (Jerry Ragonese)

Najlepszy ojciec świata (2009) (Dyrektor Anderson)

Oszukana / Changeling (2008) (2008) (Sammy 'S.S.' Hahn)

Sabrina, nastoletnia czarownica () (Prezydent Wayne Banning)

Dorwać Smarta (2008) (Wiceprezydent)

Posejdon (2005) (2005) (Admirał Jennings)

Designated Survivor ()

d1juk2o

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1juk2o
d1juk2o
d1juk2o