ycipk-19ompc
ycipk-19ompc

Geoff Pierson - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Chicago, Illinois, USA

Filmografia:

J. Edgar (2011) (Mitchell Palmer)

Pożyczony narzeczony (2011) (Dexter Thaler Sr.)

Jack i Jill (2011) (Carter Simmons)

Za linią wroga (2001) (Admirał Donnelly)

Boże, błogosław Amerykę (2011) (Szef Franka)

Spartan (2004) (Pearce)

Wiercipięta (1997) (Trener Gordon)

Babski oddział () (Jerry Ragonese)

Najlepszy ojciec świata (2009) (Dyrektor Anderson)

Oszukana / Changeling (2008) (2008) (Sammy 'S.S.' Hahn)

Sabrina, nastoletnia czarownica () (Prezydent Wayne Banning)

Dorwać Smarta (2008) (Wiceprezydent)

Posejdon (2005) (2005) (Admirał Jennings)

Designated Survivor ()

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-19ompc
ycipk-19ompc
ycipk-19ompc