Trwa ładowanie...
d3gzgnh
d3gzgnh

Henryk Modrzewski

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Walet pikowy (1960) (Kasjer w Animie)

Warszawska premiera (1950) (Sennewald)

Dwaj panowie "N" (1961) (Tomasz)

Deszczowy lipiec (1957) (mężczyzna z pieskiem)

Tysiąc talarów (1959) (Chryzostom Kadryl)

O dwóch takich, co ukradli księżyc (1962)

Przygoda na Mariensztacie (1953) (inżynier)

Wolne miasto (1958) (Pluske, urzędnik pocztowy)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (nauczyciel języka ojczystego; nie występuje w czołówce)

Zdjęcie
Zdjęcie
d3gzgnh
d3gzgnh

d3gzgnh
d3gzgnh
d3gzgnh