ycipk-34tgnm
ycipk-34tgnm

James Urbaniak - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

17.09.1963

Miejsce urodzenia

Bayonne, New Jersey, USA

Filmografia

Przejażdżka z diabłem (1999)

Słodki drań (1999)

Legalna blondynka 2 (2003) (technik laboratorium)

Niebezpieczny umysł (2002)

Muzyka jest wieczna (2011) (Mike Tappin)

Anatomia prawdy () (Daniel Grubstick)

Dziewczyna z planety Poniedziałek (2005) (Funk)

Terminator: Kroniki Sary Connor () (Sarkissian)

Prawo i porządek: Sekcja specjalna () (Wade Donato)

Zabić prezydenta / Death of a President (2006) (2006) (Dr James Pearn)

Trawka () (Czarnoksiężnik)

Henry Fool (1997) (Simon Grim)

Seks w wielkim mieście (2008) (Koleś)

Bez śladu () (Damon Lafloer)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Max Paulson)

Niania w Nowym Jorku (2007) (Doradca edukacyjny)

Teknolust (2002) (agent Hopper)

Stażystka (2000) (Olivier Di Santo)

American Splendor (2003) (Robert Crumb)

Gdzie jesteś Bernadette? (2019) (Marcus Strang)

ycipk-34tgnm
ycipk-34tgnm
ycipk-34tgnm