ycipk-2w3dk1
ycipk-2w3dk1

Jan Mateusz Nowakowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Łódź, Polska

Filmografia:

Punkt widzenia (1980) (1980) (Maciek)

Co mi zrobisz jak mnie złapiesz (1978)

Czarny wąwóz (1989)

150 na godzinę (1971) (Chłopak na zabawie)

Bolesław Śmiały (1971)

Break Point (2002)

Wydział zabójstw () (Kowalski)

Hotel pod Żyrafą i Nosorożcem () (Taksówkarz)

Powrót wilczycy (1990) (Koniuszy w majątku Ziembalskich)

Ogród Luizy (2007) (policjant)

Niedziela Barabasza (1971) (Rezerwowy bramkarz)

Dziecinne pytania (1981)

Dom () (Mężczyzna na porodówce)

Polski Crash (1993) (Maszynista pociągu)

Zmowa (1988) (Rysio)

Po upadku. Sceny z życia nomenklatury (1989) (Major MO)

Dziewczyny do wzięcia (1972) (Magister)

Gościnny występ (1974) (Aktor)

Przeprowadzki (2000) (Ciumiejko)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2w3dk1
ycipk-2w3dk1
ycipk-2w3dk1