ycipk-4hkvkz
ycipk-4hkvkz

Jan Mateusz Nowakowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

21.09.1946

Miejsce urodzenia

Łódź, Polska

Filmografia

Punkt widzenia (1980) (1980) (Maciek)

Co mi zrobisz jak mnie złapiesz (1978)

Czarny wąwóz (1989)

150 na godzinę (1971) (Chłopak na zabawie)

Bolesław Śmiały (1971)

Break Point (2002)

Wydział zabójstw () (Kowalski)

Hotel pod Żyrafą i Nosorożcem () (Taksówkarz)

Powrót wilczycy (1990) (Koniuszy w majątku Ziembalskich)

Ogród Luizy (2007) (policjant)

Niedziela Barabasza (1971) (Rezerwowy bramkarz)

Dziecinne pytania (1981)

Dom () (Mężczyzna na porodówce)

Polski Crash (1993) (Maszynista pociągu)

Zmowa (1988) (Rysio)

Po upadku. Sceny z życia nomenklatury (1989) (Major MO)

Dziewczyny do wzięcia (1972) (Magister)

Gościnny występ (1974) (Aktor)

Przeprowadzki (2000) (Ciumiejko)

ycipk-4hkvkz
ycipk-4hkvkz
ycipk-4hkvkz