ycipk-2lu7al
ycipk-2lu7al

Jan Prochyra - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Asterix kontra Cezar (1999) (Asparanoix)

Hobbit: Pustkowie Smauga (2013) (Władca Miasta nad Jeziorem)

Kubuś i Przyjaciele (2011) (Kłapouchy)

Korczak (1990) (Gancwajch)

Nad Niemnem (1986) (Bolesław Kirło)

Żywot człowieka rozbrojonego (1993) (Mężczyzna na ulicy)

Panna z mokrą głową (1994) (Złodziej w dworku Borowskich)

Na straży swej stać będę (1983) (&#8222Gruby&#8221)

Cynga (1991)

Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem (2003) (Mirsz)

Księga dżungli 2 (2003) (Baloo)

Asterix i Kleopatra (1968) (Obelix)

Przygody Gala Asteriksa (1967) (Obelix)

Uciec jak najbliżej (1971)

Próba ciśnienia (1976) (Znajomy Andrzeja w restauracji)

Zezem (1976) (Gość na imieninach Górnego)

Chip i Dale Brygada RR () (Wódz plemienia)

Kubusiowe opowieści () (Kłapouchy)

Nad Niemnem (serial) () (Bolesław Kirło)

12 prac Asterixa (1976) (Obelix)

Stara baśń (serial) () (Mirsz)

Słoń Benjamin () (kapitan)

Lubię nietoperze (1985) (Grześ Peruka)

Przygody Kubusia Puchatka (1977) (Kłapouchy)

Super Baloo () (Baloo)

Panna z mokrą głową (serial) () (Złodziej w dworku Borowskich)

Wielka bitwa Asteriksa (1989) (Obelix)

Asterix w Brytanii (1986) (Obelix)

Asterix kontra Cezar (1985) (Obelix)

Wakacje (1977)

Apartament dla orangutana (1996) (Lionel Spalding)

Sąsiedzi ()

Co słonko widziało (2005) (dziadek)

Mniejsze niebo (1980) (Karol)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2lu7al
ycipk-2lu7al
ycipk-2lu7al