ycipk-4m3ip2
ycipk-4m3ip2

Jan Pyjor - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Gdańsk

Filmografia:

Zawrócony (1994) (Mężczyzna na zabawie na wsi)

Republika nadziei (1986) (Służący)

Niech żyje miłość (1991) (Właściciel warsztatu samochodowego)

Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza (1993) (Pracownik tartaku)

Panna z mokrą głową (1994) (Naczelnik poczty)

Sławna jak Sarajewo (1987) (Policjant)

Panna z mokrą głową (serial) () (Naczelnik poczty)

Tu stoję... (1994) (Mężczyzna sprzedający czołgi Arabom)

Rycerze i rabusie () (Jurysta Świdnicki)

Sprawa hrabiego Rottera (1985)

Gorzka miłość (1989)

Jeszcze tylko ten las (1991) (Sprzedawca pończoch przed dworcem)

Zespół adwokacki (1993) (Sędzia)

Tanie pieniądze (1985) (Dębiński)

Ród gąsieniców (1979)

Królowa Bona (1980) (Sługa Bony)

Życie za życie. Maksymilian Kolbe (1990) (Brat Filemon)

Vabank II czyli Riposta (1984) (Lulek)

Strachy () (Policjant)

Złoty pociąg (1986)

Tajemnica trzynastego wagonu (1993) (Zabity Konduktor)

Polski Crash (1993) (Maszynista pociągu)

Po upadku. Sceny z życia nomenklatury (1989) (Uczestnik polowania)

Marynia (1983) (lekarz)

Bezkresne łąki (1976) (Kelner)

Pajęczarki (1993) (Adwokat)

Psy (1992) (Niemiec ze Stasi)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4m3ip2
ycipk-4m3ip2
ycipk-4m3ip2