Trwa ładowanie...
d23a4qh
d23a4qh

Janine Turner - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Lincoln, Nebraska, USA

Filmografia:

Dr T i kobiety (2000)

Ambulans (1990) (Cheryl)

Tai-Pan (1986) (Shevaun Tillman)

Na krawędzi / Cliffhanger (1993) (1993) (Jessie Deighan)

Stalowe magnolie (1989) (Nancy Beth Marmillion)

Tajemny romans (1999) (Vanessa Stewart)

Fatalny błąd (1999) (Dr Samantha Carter)

Wiercipięta (1997) (June Cleaver)

Zasadnicza wątpliwość (2007) (Jean Harper)

Cudowne pieski (2006) (Paula Wells)

W kręgu oszustwa (1998) (Terry Silva)

Małpia intryga (1988) (Linda Aikman)

Życie przede wszystkim () (Doktor Dany Stowe)

Prawo i porządek: Sekcja specjalna () (Victoria Grall)

Nieustraszony ()

Zakochani młodzi lekarze (1982)

Janine Turner
Podziel się
d23a4qh
d23a4qh
d23a4qh