Trwa ładowanie...
d2gqujb

Jarosław Gruda

Najnowsze informacje
3.0
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Drogówka (2013) (Komendant z Częstochowy)

Kronika wypadków miłosnych (1985) (Lowa)

Strefa ciszy (2000) (Miecio)

Wiedźmin (2001) (Yurga)

Pokłosie (2012) (Kierownik spółdzielni rolniczej)

Wesele (2004) (2004) (Wujek Rysiek)

Tato (1995)

Boża podszewka II () (Asystent Łazurki)

Dziupla Cezara () (Dostawca warzyw)

Wielkie rzeczy: Sieć (2000) (Sprzedawca pończoch)

Ojciec Mateusz () (Pracownik Pol-Freszu)

Wszystko będzie dobrze (2006) (Listonosz Henio)

Plebania () (Kazimierz Mulak)

Skarb sekretarza (2000) (Olek Humeniuk)

1920 Bitwa Warszawska (2011)

Wiedźmin (serial) () (Yurga)

Sara (1997) (1997)

d2gqujb

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2gqujb
d2gqujb
d2gqujb