ycipk-69ec7a
ycipk-69ec7a

Jarosław Gruda - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Drogówka (2013) (Komendant z Częstochowy)

Kronika wypadków miłosnych (1985) (Lowa)

Strefa ciszy (2000) (Miecio)

Wiedźmin (2001) (Yurga)

Pokłosie (2012) (Kierownik spółdzielni rolniczej)

Wesele (2004) (2004) (Wujek Rysiek)

Tato (1995)

Boża podszewka II () (Asystent Łazurki)

Dziupla Cezara () (Dostawca warzyw)

Wielkie rzeczy: Sieć (2000) (Sprzedawca pończoch)

Ojciec Mateusz () (Pracownik Pol-Freszu)

Wszystko będzie dobrze (2006) (Listonosz Henio)

Plebania () (Kazimierz Mulak)

Skarb sekretarza (2000) (Olek Humeniuk)

1920 Bitwa Warszawska (2011)

Wiedźmin (serial) () (Yurga)

Sara (1997) (1997)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-69ec7a
ycipk-69ec7a
ycipk-69ec7a