Trwa ładowanie...
d3ndhm1

Jarosław Gruda

Najnowsze informacje
3.0
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Drogówka (2013) (Komendant z Częstochowy)

Kronika wypadków miłosnych (1985) (Lowa)

Strefa ciszy (2000) (Miecio)

Wiedźmin (2001) (Yurga)

Pokłosie (2012) (Kierownik spółdzielni rolniczej)

Wesele (2004) (2004) (Wujek Rysiek)

Tato (1995)

Boża podszewka II () (Asystent Łazurki)

Dziupla Cezara () (Dostawca warzyw)

Wielkie rzeczy: Sieć (2000) (Sprzedawca pończoch)

Ojciec Mateusz () (Pracownik Pol-Freszu)

Wszystko będzie dobrze (2006) (Listonosz Henio)

Plebania () (Kazimierz Mulak)

Skarb sekretarza (2000) (Olek Humeniuk)

1920 Bitwa Warszawska (2011)

Wiedźmin (serial) () (Yurga)

Sara (1997) (1997)

d3ndhm1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3ndhm1
d3ndhm1
d3ndhm1