Trwa ładowanie...
d3wkrfb
d3wkrfb

Joe Morton - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

New York, New York, USA

Filmografia:

Gra o miłość / Bounce (2000) (2000)

Krytyczna Decyzja (1996) (sierżant Cappy)

Znamię (2002)

Żona astronauty (1999)

Terminator 2: Ostateczna rozgrywka (1991)

Blues Brothers 2000 (1998)

Co kryje prawda (2000) (dr Drayton)

Ali (2001) (Chauncey Eskridge)

Speed - niebezpieczna prędkość (1994) (porucznik Herb Mac McMahon)

Zapłata (2003) (agent Dodge)

Szlak śmierci (2009) (Hodges)

White Collar: Biały kołnierzyk () (Szeryf federalny)

Magazyn 13 () (Wielebny John Hill)

Ulice Nowego Jorku () (Dinah)

Eureka () (Henry Deacon)

Ali, amerykański bokser () (Malcolm X)

Niewidzialny / Stealth (2005) (2005) (kmdr. Huddle)

American Gangster (2007) (Charlie Williams)

Uczeń szatana (1998) (Dan Richler)

Wiecznie młody (1992) (Cameron)

...I sprawiedliwość dla wszystkich (1979) (Lekarz więzienny)

Zdjęcie
Podziel się
d3wkrfb
d3wkrfb
d3wkrfb