Trwa ładowanie...
ycipk-3ex9v2
ycipk-3ex9v2

Lochlyn Munro - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Lac La Hache, Kanada

Filmografia:

Keeper, The (2003) (Sgt. Burns)

Drakula 2000 (2000) (Peter)

Egipskie psiaki (2012) (Henry)

Keeper, The (1976) (Sierżant Burns)

Screwed (2000)

Straszny film (2000) (Greg Phillippe)

Tylko w duecie (2000) (Ronny Jackson)

Męska rzecz (2003) (Ray)

Prywatne śledztwo (1986) (David Kettering)

Freddy kontra Jason (2003) (Scott)

Agenci bardzo specjalni (2004) (agent Jake Harper)

Cedar Cove () (Zach Westen)

Apartament (2015) (Barry)

Kraina jutra (2015) (Wujek Anthony)

Świąteczna wiadomość (2010) (Pan Fuller)

Partnerki () (Skeet Martin)

Dawn Rider (2012) (Rudd)

Bailout: The Age of Greed (2012) (Robert)

Andromeda znaczy śmierć () (Peter/Drago Museveni)

Zagubiona tożsamość () (Ian Jenkins)

Longmire () (Tata Troya)

Niebezpieczna zatoka () (David Fulman)

Śledztwo (1973) (Darryll Kettles)

Transporter () (Agent Smith)

Dziwny traf () (Dirk Moody)

Reguła milczenia (2012) (Agent FBI Munro)

Recoil (2011) (2011) (Sutton)

Arrow () (Kapitan Stein)

Świry () (Steve Rollins)

Bez litości () (Mark Simms)

Agenci NCIS () (Kevin Holt)

Niewinna (2008) (Paul Jacobs)

Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki () (Paul O'Donnell)

Tożsamość szpiega () (Dr Jed Valdecastro)

Las Vegas () (Kevin 'Jinx' Jergeson)

Czarodziejki () (Jack Sheridan / Jeff Sheridan)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Oficer Hal Watson)

Nie z tego świata () (Ben)

Krwawa wróżba (2006) (Peter Campbell)

Adrenalina (2006) (Patrick)

Trawka () (Policjant na rowerze)

Globalna Herezja (2002) (Dave)

W cieniu śmierci (2001)

Hawaii 5.0 () (Jim Rogers)

Castle () (Kevin McCann)

Mentalista () (Kieth Farrow)

Cięcie (2007) (Szeryf Radley)

Małolaty na obozie (2007) (Lance Warner)

CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku () (Greg)

Kości () (Sal Raymond)

Bez śladu () (Lance Hamilton)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Rick Adams)

Dirty Love (2005) (Kevin)

Wesołych świąt! (2005) (Ted)

Kompania karna (1991) (Barman)

Dawn Rider (1935) (Rudd)

Odlotowy duet (1998) (Craig)

Bez wyjścia (1987) (Detektyw Jack Irons)

Bez przebaczenia (1960) ("Szczupak")

Detektyw Monk () (Tony "Gruby" Lucarelli)

Martwa Strefa () (Jason Moore)

21 Jump Street () (Derek / Herbie / Członek grupy rowerowej / Vince)

Tajemnice Smallville () (Orlando Block)

Wiseguy () (Bobby)

JAG - Wojskowe Biuro Śledcze () (Porucznik 'X-Man' Buxton)

Predator 2018 (2018) (Generał broni)

Lochlyn Munro najczęściej gra w serialach telewizyjnych np. w Detektywie Munku twitter.com
Podziel się

Lochlyn Munro to kanadyjski aktor, który gra głównie w serialach.

Lochlyn Munro – kariera

Lochlyn Munro urodził się 12 lutego 1966 roku w Kanadzie. Chciał zostać hokeistą, jednak po poważnym wypadku na lodzie, zajął się aktorstwem. Grając muzykę w różnych klubach w Vancouver, Lochlyn Munro uczył się w szkole dramatycznej i występował z własnymi improwizacjami komediowymi.

Pierwszym serialem Lochlyna Munroe była Niebezpieczna zatoka (1984 – 1990), w którym wystąpił gościnnie jako David Fulman.

ycipk-3ex9v2

W 2000 roku Lochlyn Munro dostał główną rolę w komedii Trup w akademiku. Pojawił się również w Draculi 2000 (2000), Strasznym filmie (2000), Agentach bardzo specjalnych (2004) czy w Małym (2006).

Lochlyn Munro – z kim często współpracuje?

  • Z reżyserem Bradem Turnerem – przy serialach: Niebezpieczna zatoka, 21 Jump Street (1987), Cobra (1993), Hawkeye (1994), Po tamtej stronie (1995), Dziwny traf (1995), Two (1996), Mroczne dziedzictwo (1996), Fatalny rewolwer (1997), Andromeda (2000), Trup jak ja (2003), Las Vegas (2003), Kości (2005), Hawaii 5.0 (2010), Transporter (2012);
  • Z reżyserem Jamesem Whitmorem Jr. - przy serialach: 21 Jump Street, Wiseguy (1987), Dziwny traf (1995), JAG – Wojskowe Biuro Śledcze (1995), Czarodziejki (1998), Trup jak ja, Agenci NCIS (2003), Las Vegas, Kości, Hawaii 5.0, King & Maxwell (2013);
  • Z reżyserem Kevinem Hooksem – przy serialach: 21 Jump Street, Detektyw Monk (2002), Bez śladu (2002), Las Vegas, Kości, Nie z tego świata (2005), Mentalista (2008), Castle (2009), Skorpion (2014);
  • Z reżyserem Davidem Nutterem – przy serialach: 21 Jump Street, Tajemnice Smalville (2001), Bez śladu, Nie z tego świata, Mentalista, Arrow (2012) i przy wideo Trancers 4: Jack of swords (1994);
  • Z aktorem Marlonem Wayansem – przy filmach: Straszny film (2000), Agenci bardzo specjalni, Thugaboo: A miracle on D-Roc's Street (2006), Mały (2006), Behind the smile (2006), (Nie) tylko taniec (2009);
  • Z aktorem Danny Trejo – przy filmach: Niewidzialny morderca (2005), Toxic (2008), Frat Pack (2016) i przy wideo Odrzut (2011).

Lochlyn Munro – ciekawostki

  • Lochlyn Munro z żoną Sharon (od 1997) mają dwoje dzieci;
  • Lochlyn Munro zdobył złoty medal w skokach do wody na BC Summer Games;
  • Za rolę agenta Jake'a Harpera w komedii Agenci bardzo specjalni dostał 40 tysięcy dolarów;
  • Lochlyn Munro wystąpił w teledysku Marca LaFrance'a "Act out your fantasy" (1994).
ycipk-3ex9v2
ycipk-3ex9v2
ycipk-3ex9v2