ycipk-hsg0l5
ycipk-hsg0l5

Marta Chodorowska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Powiedz to, Gabi (2003) (Gabi)

Klinika samotnych serc () (Magda)

Fajnie, że jesteś (2004) (Koleżanka)

Ojciec Mateusz () (Agnieszka Muszyńska)

0_1_0 (2008) (Marta)

Emilka płacze (2006) (Emilka)

Sprawiedliwi () (Basia)

Ranczo Wilkowyje (2007) (Klaudia Kozioł)

Z miłości (2007) (2007)

Ranczo () (wójtowa Klaudia)

Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006) (Beata Chałkowska-Miauczyńska)

7 uczuć (2018) (Macocha Ryszka)

Zdjęcie
Podziel się

Ukończyła Akademię Teatralną w Warszawie. Zadebiutowała w „Powiedz to, Gabi” Rolanda Rowińskiego. Zagrała w Teatrze Narodowym w „2 Maja” u Agnieszki Glińskiej i w „Kosmosie” u Jerzego Jareckiego.

Przygotowuje się do zagrania w najnowszym filmie Marka Koterskiego „Wszyscy jesteśmy Chrystusami” i w spektaklu „Tartuffe” u Jacques’a Lassalle

ycipk-hsg0l5
ycipk-hsg0l5
ycipk-hsg0l5