Trwa ładowanie...
d1xldrh

Mike Hodge

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d1xldrh
Miejsce urodzenia:

McComas, Wirginia Zachodnia, USA

Filmografia:

Błękitna stal (1990) (Komendant policji)

Undermind (2003) (Jules)

Miłość ma dwie twarze (1996) (Sędzia pokoju)

Malcolm X (1992) (Wierzący w świątyni)

Okup (1996) (Mężczyzna na przyjęciu)

Ulice Nowego Jorku () (Chaney)

Adam (2009) (Sędzia)

Cadillac Records (2008) (Barman)

College Road Trip (2008) (Harold)

Ghostwriter (1992) (Porucznik Isaiah McQuade)

Forever Lulu. Pierwsza miłość nie rdzewieje (2000) (Komisarz policji)

Pole rażenia (1993) (Kapitan Penderman)

Rachunek sumienia (1999) (Ochroniarz)

Ślicznotki (1995) (Jimmy Joe)

Miłość jak narkotyk (1997) (Dozorca Lindy)

Magic Sticks (1987) (Porucznik)

d1xldrh
d1xldrh
d1xldrh
d1xldrh