Trwa ładowanie...
d2uz1ul
d2uz1ul

Mike Hodge

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

McComas, Wirginia Zachodnia, USA

Filmografia:

Błękitna stal (1990) (Komendant policji)

Undermind (2003) (Jules)

Miłość ma dwie twarze (1996) (Sędzia pokoju)

Malcolm X (1992) (Wierzący w świątyni)

Okup (1996) (Mężczyzna na przyjęciu)

Ulice Nowego Jorku () (Chaney)

Adam (2009) (Sędzia)

Cadillac Records (2008) (Barman)

College Road Trip (2008) (Harold)

Ghostwriter (1992) (Porucznik Isaiah McQuade)

Forever Lulu. Pierwsza miłość nie rdzewieje (2000) (Komisarz policji)

Pole rażenia (1993) (Kapitan Penderman)

Rachunek sumienia (1999) (Ochroniarz)

Ślicznotki (1995) (Jimmy Joe)

Miłość jak narkotyk (1997) (Dozorca Lindy)

Magic Sticks (1987) (Porucznik)

Zdjęcie
Zdjęcie
d2uz1ul
d2uz1ul

d2uz1ul
d2uz1ul
d2uz1ul