Trwa ładowanie...
dxjinve
dxjinve

Sean O'Bryan - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Louisville, Kentucky, USA

Filmografia:

Sylwester w Nowym Jorku (2011) (pastor Edwin)

Family Man, The (2000) (Dwayne)

Pamiętnik księżniczki (2001) (nauczyciel Patrick O'Connell)

Duży Gruby Kłamczuch (2002) (Leo)

Exit to Eden (1994) (Tommy Miller)

Diagnosis: Murder (1975) (Dave Caine)

Frankie i Johnny (1991)

Karmazynowy przypływ (1995) (Phone Talker)

Trener bardzo osobisty (2012) (asystent trenera Jacob)

Chaplin (1992) (Lewis Seeley)

Mission: Impossible 3 (2006) (Party Goer)

Twilight of the Golds, The (1997) (Steven)

Pamiętnik Księżniczki 2. Królewskie zaręczyny (2004) (Patrick)

Zagubieni w raju (1994) (Dick Anderson)

Mama na obcasach (2004) (Paul Davis)

Powodzenia Carlie () (pan Hammerstone)

Oni, ona i pizzeria () (Ted)

Olimp w ogniu (2013) (Ray Monroe)

Powrót do Providence () (Dr. Rick Rozelli)

Persons Unknown () (Bill Blackham)

Rozpalić Cleveland () (Andy)

O, kurczę! (2009) (Leon Ivey)

Mroczne niebo () (Ray Loengard)

Uziemieni () (Paul Ferris)

Cinema Verite () (Johnny Hall)

Pępek świata () (Ron Donahue)

Zabójcze umysły () (Vincent Stiles)

Agenci NCIS () (David Shields)

Flash Forward: Przebłysk Jutra () (Ojciec Seabury)

Uczciwy przekręt () (Brydon)

Las Vegas () (Bill)

Zaklinacz dusz () (David Miller)

Jordan () (Jake Gerloff)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Reverend Rebetti)

Dexter () (Dan Mendell)

Wesołych Świąt (2006) (Mayor Young)

Sześć stóp pod ziemią () (Tom Wheeler)

I'll Be Home for Christmas (1998) (Max)

Nice Guys Sleep Alone (1999) (Carter)

Magia kłamstwa ()

MacGyver () (Willie)

Jestem na tak (2008) (Ted)

Prywatna praktyka () (Dave Walker)

Skazani na niewiność () (Clark Sanders)

Kości () (Mike Shenfield)

Bez śladu () (Dr. Jeremy Burton)

8 część prawdy (2008) (Cavic)

Dowody zbrodni () (Steve Pratt '73)

Jack & Jill (1999) (Stan, współpracownik Jill)

Najlepszy kumpel Pana Boga (1996) (Policjant w przebraniu)

Fenomen (1996) (Banes)

Family Law (1999) (Greg Philner)

Heart and Souls (1993) (John McBride)

Out to Sea (1997) (Allan)

Zdjęcie
Podziel się

Sean O'Bryan urodził się w Louisville w stanie Kentucky. Przeniósł się do Los Angeles i rozpoczął pracę z telewizją i filmem. Gościnnie pojawił się w produkcjach takich jak 'Chicago Hope', 'Beverly Hills 90210' i 'Felicity'. Z udziałem Seana powstało kilka ważnych filmów włączając 'Phenomenon' (1996), 'Exit to Eden' (1994), 'The Princess Diaries '(2001) czy 'Frankie and Johnny' (1991). Aktor nie poprzestał jednak jedynie na pracy przed kamerą, ale również spróbował swoich sił na deskach teatru. Zagrał w sztukach takich jak 'The Lisbon Traviata', 'It's Only a Play' i'Money and Friends et al'. W 1995 roku poślubił Samanthę Follows (siostrę aktorki Megan Follows) i ma z nią dwójkę dzieci. W 2001 Sean dołączył do całej rodziny Follows grając w sztuce Noela Cowarda "Hay Fever" w Gravenhurst Opera House w Gravenhurst w Ontario w Kanadzie. Wszyscy z rodziny Follows są pochodzenia kanadyjskiego, więc Sean był jedynym Amerykaninem na scenie podczas odgrywania tej brytyjskiej sztuki.

dxjinve
dxjinve