WP
WP

Tomasz Kozłowicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Filmografia

Giganci ze stali (2011) (Tim)

Percy Jackson: Morze potworów (2012)

Dekalog, cztery (1988) (Jarek)

Hunchback of Notre Dame (1996) (Quasimodo)

Żony ze Stepford (2004) (Walter Eberhart)

Gang Wiewióra (2014) (Myszek)

Chip i Dale Brygada RR () (Miron, jeden z sekty Klub Koli)

Rodzina Kanderów () (Władek Bareczko)

Baśnie i bajki polskie () (Dratewka)

Jetsonowie ()

Flintstonowie ()

Bałwanek Bouli () (Punk)

Molly () (Dominik)

Klinika samotnych serc () (Jacek Nowak)

Aparatka ()

Timon i Pumba () (Lektor)

Hrabia Kaczula () (Pan Matrix / Kapusta UFO)

Gumisie () (Unwyn)

Kaczor Dodgers () (Porko/Puerco/Hubie)

Barbie: Wróżkolandia (2005) (Grzybiak)

Blondynka () (Zbyszek)

Ojciec Mateusz () (Galica)

Kocham Klarę () (Kuba Zalapski, mąż Klary)

Noc w muzeum (2006)

1968. Szczęśliwego Nowego Roku (1992) (Piotr)

Bernard i Bianka (1977) (Pan Snoops (polski dubbing))

WP
WP
WP