Trwa ładowanie...
d132w3c

Waldemar Kownacki

Najnowsze informacje
3.9
(8 głosów)
Oceń:
Filmografia:

Król Sokołów (2000)

Wiedźmin (2001) (Ojciec Geralta)

Pożegnanie Jesieni (1990) (Erick Tvardstrup, instruktor narciarstwa)

Głuchy telefon (1989) (Łukasz)

Quo vadis (serial) () (Setnik)

Stanisław i Anna (1985) (Waldemar Oświęcim)

Koniec sezonu na lody (1987) (Józef Marocha)

Zostać miss 2 () (ojciec Sandry)

... Cóżeś ty za pani... (1979) (Jakub)

Syn (2009)

Czwartki ubogich (1981) (doktor Jerzy Nowacki)

Wiedźmin (serial) () (Ojciec Geralta)

Marynia (1983) (Antoni Gątowski)

d132w3c

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d132w3c
d132w3c
d132w3c