Trwa ładowanie...
d4c58b5
d4c58b5

Zbigniew Korepta

Najnowsze informacje
1.0
(1 głos)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Szczekociny, Polska

Filmografia:

Urodzony po raz trzeci (1989) (Tajniak)

Mrzonka (1985) (Urzędnik)

Punkt widzenia (1980) (1980) (Lekarz ginekolog)

Rozmowy kontrolowane (1991) (Pan czytający Trybunę)

Panny i wdowy (1991)

Kiler (1997) (Emeryt)

Kapitał, czyli jak zrobić pieniądze w Polsce (1989) (Mężczyzna na przyjęciu)

Kiler-ów 2-óch (1999) (Emeryt)

Stan strachu (1989)

Bilet powrotny (1978) (Gość na weselu)

Szaleństwa Panny Ewy (1984) (Doktor Różański)

Matka Królów (1982) (Lekarz w szpitalu więziennym)

Zezem (1976) (Mężczyzna wręczający łapówkę Górnemu)

Polonia Restituta (serial) () (Komunista)

Zamach stanu (1980) (Poseł PSL)

Mów mi Rockefeller (1990) (Mężczyzna w restauracji)

Zielone kasztany (1985) (Mężczyzna pod pałacem ślubów)

Szczur (1994) (Konduktor)

Ocalić miasto (1976) (Oficer niemiecki w kanałach)

Kramarz (1990) (Urzędnik w szkole)

Zaległy urlop (1978) (Projektant)

Czarodziej z Harlemu (1988) (Porucznik MO)

Katastrofa w Gibraltarze (1983) (Członek rządu spiskujący przeciw Sikorskiemu)

Godność (1984)

Czas nadziei (1986) (Robotnik)

Dom () (Członek komisji lokalowej)

Historia niemoralna (1990) (Wilko)

Chrześniak (1985) (Austriak z firmy polonijnej)

Życie Kamila Kuranta (1982) (Szpicel)

Wirus (1996) (Oficer policji na naradzie)

Piłkarski poker (1988) (Bukmacher na Służewcu)

Cesarskie cięcie (1987) (Człowiek Rozmaryna)

Zdjęcie
Zdjęcie
d4c58b5
d4c58b5

d4c58b5
d4c58b5
d4c58b5