Trwa ładowanie...
d19woa3

Zdzisław Kuźniar

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d19woa3
Filmografia:

Ziemia obiecana (1974) (Kaczmarek, nabywca Kurowa)

Marcowe migdały (1989) (Kos)

Republika nadziei (1986) (rządca w majątku Von Zwirnera)

Sami swoi (1967) (Żołnierz obserwujący ujeżdżanie konia)

Seszele (1990) (Józek)

Królowa chmur (2003) (kierowca TIR-a)

Vabank (1981) (Krempitsch)

Kochankowie mojej mamy (1985)

Znak Orła () (Margrabia brandenburski)

Nie było słońca tej wiosny (1983) (Policjant)

Misja ()

W słońcu i w deszczu () (ojciec Julki)

Życie na gorąco () (Otto)

Gorący temat () (Janusz S. Kapucha)

Ten okrutny, nikczemny chłopak (1972) (Wychowawca w domu dziecka)

Szkatułka z Hongkongu (1983) (Policjant na dworcu)

Ziemia obiecana (serial) () (Kaczmarek)

Dzień kolibra (1984)

Zaraza (1971) (Pracownik zakładu pogrzebowego)

Janosik (serial) () (Jakub Wielosławski)

Wszystko będzie dobrze (2006) (Komendant Władek)

Fortuna (1972) (Krzywy)

Sherlock Holmes i Doktor Watson (1980) (Posłaniec z listem)

Agnieszka 46 (1964) (Prokop)

Karino (1976) (koniuszy)

Panienki (1980) (Mężczyzna z wizytą w szpitalu)

Wolne miasto (1958) (polski listonosz)

Przyłbice i kaptury (1985) (Hrabia Heinrich von Warmsdorf)

Bumerang (1966) (Pasażer autobusu)

Metodrama (1971) (Członek ekipy Patagonii)

Aktorka (1971) (1971) (Babin)

Blisko, coraz bliżej (1986) (baron)

Zdjęcie
d19woa3
d19woa3
d19woa3
d19woa3