ycipk-32ulu6
ycipk-32ulu6

Aleksandra Kisielewska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Żyrardów, Polska

Filmografia:

Poranek Kojota (2001) (Matka Noemi)

Spółka rodzinna (1995) (1995) (Prokurator)

Amator (1979) (Sekretarka Hania)

Przepis na życie () (Barbara, żona Witolda)

Wodzirej (1977) (Tancerka Nina, przyjaciółka Przybylskiego)

Miasteczko (2000) (2000) (Bizneswoman)

W krainie Władcy Smoków () (Thalia)

Klasa na obcasach () (Matka Peceta)

Dekalog, jeden (1988) (Matka Jacka)

Dyrektorzy (1975) (Zosia)

Mistrz i Małgorzata (1988) (Śpiewająca urzędniczka)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-32ulu6
ycipk-32ulu6
ycipk-32ulu6