Trwa ładowanie...
d4adz2e
d4adz2e

Aleksandra Kisielewska

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Żyrardów, Polska

Filmografia:

Poranek Kojota (2001) (Matka Noemi)

Spółka rodzinna (1995) (1995) (Prokurator)

Amator (1979) (Sekretarka Hania)

Przepis na życie () (Barbara, żona Witolda)

Wodzirej (1977) (Tancerka Nina, przyjaciółka Przybylskiego)

Miasteczko (2000) (2000) (Bizneswoman)

W krainie Władcy Smoków () (Thalia)

Klasa na obcasach () (Matka Peceta)

Dekalog, jeden (1988) (Matka Jacka)

Dyrektorzy (1975) (Zosia)

Mistrz i Małgorzata (1988) (Śpiewająca urzędniczka)

Zdjęcie
Zdjęcie
d4adz2e
d4adz2e

d4adz2e
d4adz2e
d4adz2e