Trwa ładowanie...
d3ntlmj

Aleksandra Kisielewska

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Żyrardów, Polska

Filmografia:

Poranek Kojota (2001) (Matka Noemi)

Spółka rodzinna (1995) (1995) (Prokurator)

Amator (1979) (Sekretarka Hania)

Przepis na życie () (Barbara, żona Witolda)

Wodzirej (1977) (Tancerka Nina, przyjaciółka Przybylskiego)

Miasteczko (2000) (2000) (Bizneswoman)

W krainie Władcy Smoków () (Thalia)

Klasa na obcasach () (Matka Peceta)

Dekalog, jeden (1988) (Matka Jacka)

Dyrektorzy (1975) (Zosia)

Mistrz i Małgorzata (1988) (Śpiewająca urzędniczka)

d3ntlmj

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3ntlmj
d3ntlmj
d3ntlmj
d3ntlmj