Trwa ładowanie...
drff83h

Aleksandra Kisielewska

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Żyrardów, Polska

Filmografia:

Poranek Kojota (2001) (Matka Noemi)

Spółka rodzinna (1995) (1995) (Prokurator)

Amator (1979) (Sekretarka Hania)

Przepis na życie () (Barbara, żona Witolda)

Wodzirej (1977) (Tancerka Nina, przyjaciółka Przybylskiego)

Miasteczko (2000) (2000) (Bizneswoman)

W krainie Władcy Smoków () (Thalia)

Klasa na obcasach () (Matka Peceta)

Dekalog, jeden (1988) (Matka Jacka)

Dyrektorzy (1975) (Zosia)

Mistrz i Małgorzata (1988) (Śpiewająca urzędniczka)

drff83h

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
drff83h
drff83h
drff83h