Trwa ładowanie...
d3qqdst

Aleksandra Kisielewska

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Żyrardów, Polska

Filmografia:

Poranek Kojota (2001) (Matka Noemi)

Spółka rodzinna (1995) (1995) (Prokurator)

Amator (1979) (Sekretarka Hania)

Przepis na życie () (Barbara, żona Witolda)

Wodzirej (1977) (Tancerka Nina, przyjaciółka Przybylskiego)

Miasteczko (2000) (2000) (Bizneswoman)

W krainie Władcy Smoków () (Thalia)

Klasa na obcasach () (Matka Peceta)

Dekalog, jeden (1988) (Matka Jacka)

Dyrektorzy (1975) (Zosia)

Mistrz i Małgorzata (1988) (Śpiewająca urzędniczka)

d3qqdst

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3qqdst
d3qqdst
d3qqdst