Trwa ładowanie...
d16q5sx
d16q5sx

Aleksandra Nieśpielak - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Kamienna Góra

Filmografia:

Dług (1999) (1999) (Dziewczyna Tadeusza)

Kallafiorr (1999)

Demony wojny według Goi (1998)

Kac Wawa (2012) (Gocha)

Reich (2001)

Proste pragnienia (2011) (Jola)

Wielkie rzeczy: Gra (2000) (Jola)

Świąteczna przygoda (2000) (Dziewczyna z jabłkiem)

Gunblast Vodka (1998) (Modelka Beata)

Pełną parą () (Krysia Struś)

Reguły gry () (Basia, siostra Magdy)

Zostać miss 2 () (Beata)

Ojciec Mateusz () (Weronika)

Twarzą w twarz () (Policjantka Anna)

Pitbull (serial) ()

Klub szalonych dziewic () (Beata Saniewicz)

Na kocią łapę () (Alicja, kochanka Artura)

Przebacz (2006)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście () (Alicja Weber)

Krugerandy (1999) (Joanna)

Szamanka (1996) (Dziewczyna na przyjęciu)

Gry uliczne (1996) (Charakteryzatorka)

Zdjęcie
Podziel się
d16q5sx
d16q5sx
d16q5sx