ycipk-3ec1gl
ycipk-3ec1gl

Andrzej Beja-Zaborski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

07.03.1951

Miejsce urodzenia

Wałbrzych, Polska

Filmografia

To my (1999) (Minister)

Róża (2011) (Kolejarz)

To ja, złodziej (1999) (Właściciel skradzionego auta)

Zróbmy sobie wnuka (2003) (Maciej Tuchała)

Drogówka (2013) (Ksiądz)

Dzień Świra (2002)

Operacja Koza (1999)

U Pana Boga za piecem (1998) (Henryk Wołkołycki, komendant)

Kiler-ów 2-óch (1999)

Oko Boga (2000) (Pan X)

Wesele (2004) (2004) (ksiądz Adam)

Boża podszewka II () (Mężczyzna w biurze PUR-u)

Ojciec Mateusz () (Graboś)

Przybyli ułani (2005)

Janosik. Prawdziwa historia (2009) (Skałka)

U Pana Boga w ogródku (serial) () (Henryk Wołkołycki, komendant)

U Pana Boga za miedzą (2009) (komendant)

Mniejsze zło (2008) (Aktywista)

39 i pół () (Jerzy Jakubowski)

Boisko bezdomnych (2007) (Urzędnik)

U Pana Boga w ogródku (2007) (Henryk Wołkołycki, komendant)

ycipk-3ec1gl
ycipk-3ec1gl
ycipk-3ec1gl