WP
WP

Andrzej Niemirski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia

Warszawa, Polska

Filmografia

Szuler (1994) (Młody kupujący nieruchomości)

Żywot człowieka rozbrojonego (1993)

Żurek (2003) (Pędzelek)

Sztuka kochania (1989) (1989) (Pacjent)

Wrota Europy (1999) (Sprzedawca lalek)

Zwolnieni z życia (1992) (Kolega Marka)

Sprawa kobiet (1982) (Milo)

Ale się kręci () (Nęcki, dziennikarz Hitów)

Kopciuszek () (Platzer)

Daleko od noszy 2 ()

Szpital na perypetiach () (Roman Nazimek)

Pierwszy milion (serial) () (Człowiek Kajzara skupujący obligacje)

Maska (serial) () (Clam)

Sceny nocne (1989) (Podróżnik)

Warto kochać () (Recepcjonista)

Bulionerzy () (Piekarski)

Instynkt () (Leon Hartman)

Hotel 52 () (Biznesman)

Szpilki na Giewoncie () (Wychowawca Romka)

Ojciec Mateusz () (Staszek Nowak)

Barwy szczęścia () (Zbigniew Frąckiewicz)

Pensjonat pod Różą () (Paweł Kromka)

Plebania () (Inspektor Wiśniewski)

Kasia i Tomek () (Kandydat na lokatora)

Licencja na wychowanie () (Ojciec zgłaszający ucieczkę syna)

Synowie () (Redaktor radia)

Wielka wsypa (1993) (Obserwujący grę w pokera)

Sex FM () (Małecki)

Ekipa () (Oficer SB)

Odwróceni () (Strażnik więzienny)

Jan Paweł II (2005) (Wojciech)

Dom () (geodeta)

Polski Crash (1993) (Człowiek Burego)

Jak się pozbyć czarnego kota? (1984) (Mastalerz)

Ekstradycja 3 (1998) (Barman)

Modrzejewska (1989) (Oficer carski)

Pajęczarki (1993) (Władek)

Rzeka kłamstwa (1987)

Żegnaj Rockefeller (1992) (Psycholog)

Piłkarski poker (1988) (Sędzia boczny)

Młode wilki (1995) (Napastnik w banku)

WP
WP
WP