Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Barbara Rachwalska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Rozmowy kontrolowane (1991) (ciotka Jarząbka)

Awantura o Basię (1959) (Madzia)

Aktorzy prowincjonalni (1978) (Stasiakowa)

Moja wojna, moja miłość (1975) (Józefa)

Święty Mikołaj pilnie poszukiwany (1974)

Ewa chce spać (1957) (kierowniczka hotelu)

Koniec nocy (1956) (Matka Małego)

Córeczka (1965) (Kacprowa)

Cham (1979) (Awdacja)

Dary magów (1972) (Mleczarka)

Janosik (serial) () (Słowacka góralka)

Dziewczyna z Mazur () (Sąsiadka Barbary Darskiej)

Zapamiętaj imię swoje (1974) (sztubowa w obozie)

Autobus odjeżdża 6.20 (1954) (uczestniczka zebrania)

Ostatni etap (1947) (blokowa Elza)

Tysiąc talarów (1959) (Wieśniaczka)

Beata (1964) (lekarka)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (mamka Diany von Ballen)

Dom () (Maria Talar)

Gromada (1952)

Przygoda na Mariensztacie (1953) (majster Aniela Rębaczowa)

Dwie godziny (1946) (kobieta na dworcu; nie występuje w czołówce)

Mężczyzna niepotrzebny (1981) (Babcia Małgosi i Ewy)

Historia współczesna (1960) (Albinowska, matka Basi; nie występuje w napisach)

Wolne miasto (1958) (Barcikowska, matka Bogusia)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (przekupka; nie występuje w czołówce)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw