ycipk-4622qj
ycipk-4622qj

Bernard Michalski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Poznań

Filmografia:

Lato leśnych ludzi (1984) (Ojciec Justyny)

Zasieki (1981)

Żuraw i czapla (1985) (Dyrektor liceum Marcina)

Był Jazz (1981) (Ojciec Witka)

Lenin w Polsce (1965)

Marszałek Piłsudski (2001)

Zamach (1958) (1958) (Młody chłopak)

Zbrodniarz, który ukradł zbrodnię (1969)

Marzenia do spełnienia (2001)

Zaczarowany rower (1955) (Albin)

Znak Orła () (Paweł)

Nic nie stoi na przeszkodzie (1980) (Kierownik lotniska)

Trudne małżeństwo (1961) (Bernard Michalski)

Janosik (serial) () (Słowacki dziedzic)

Tulipan () (Milicjant przesłuchujący Tulipana)

Jarosław Dąbrowski (1975)

Plebania () (Duch Eugeniusza)

Gniazdo (1974) (Woj Mieszka)

Dzień oczyszczenia (1969) (Członek oddziału majora Dziadka)

Hasło Korn (1968) (Jan Bernard Olecki)

ycipk-4622qj
ycipk-4622qj
ycipk-4622qj