Trwa ładowanie...
d43vgoq
d43vgoq
d43vgoq
d43vgoq

Biff Yeager

Najnowsze informacje
d43vgoq
Oceń jako pierwszy:
d43vgoq
Filmografia:

Blood Feud (1983) (Teamster)

Wojny narkotykowe - Camarena (1990) (FBI Forensics Man)

Alien Nation (1988) (człowiek)

Biały Oleander (2002) (sędzia)

Straight to Hell (1987) (Frank McMahon)

Savage Dawn (1985) (Biff)

Ed Wood (1994) (Nieuprzejmy szef)

W swoim rodzaju (1983) (Gas Attendant)

Przed egzekucją (1995) (ochroniarz)

Banzai Runner (1987) (Graham)

Glass Shield, The (1994) (Investigating Officer)

Jagged Edge (1985) (reporter)

Riptide (1984) (robotnik)

Floundering (1994) (tata)

Roadside Prophets (1992) (barman)

Powrót Batmana (1992) (strażnik)

Edward Nożycoręki (1990) (George)

Skandal () (Norm)

Shameless () (Billy)

Parks and Recreation () (George/Lenny)

Kochane kłopoty () (Brygadzista)

F/X2 (1991) (sierżant policji)

Detektyw w sutannie () (ochroniarz)

Strefa mroku () (dorosły Jack Wheeldon)

Nieustraszony () (kapitan Tom O'Mally)

Repo Man (1984) (agent B)

Rude Awakening (1989) (Burt)

Dziewczyny chcą się pobawić (1985) (Mr. Malene)

Walker (1987) (Max/Carpetbagger)

Ed and His Dead Mother (1993) (gliniarz)

Hunter (1984) (1984) (Wilcher)

T.J. Hooker (1982) (pracownik w fabryce)

Another You (1991) (Benziger)

Aftermath: A Test of Love (1991) (Nelson Zenner)

Następne 48 godzin (1990) (szeryf)

Drużbowie (1997) (Burmistrz Boar)

Fall Guy, The (1981) (szeryf)

Winner, The (1996) (ojciec Philipa)

Bodies of Evidence (1992) (Mitch Fallon/Red Tie)

Jet Pilot (1957) (kapitan)

Frances (1982) (glina na motorze)

Sid i Nancy (1986) (detektyw)

d43vgoq
Zdjęcie
d43vgoq
d43vgoq
d43vgoq
d43vgoq
d43vgoq
d43vgoq