Trwa ładowanie...
d31chi9
d31chi9

Bill Smitrovich

Najnowsze informacje
4.0
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Trzynaście dni (2000)

Air Force One (1997) (generał Northwood)

Dzień Niepodległości (1996) (Kapitan Watson)

Jej alibi (1989) (Farrell)

November Man, The (2014) (Hanley)

Nasza paczka (1985) (Prowadzacy wózek z praniem)

Gra ich życia (2005) (Admiral Higgins)

Śledztwo prowadzi Nero Wolfe () (Inspektor Cramer)

Złote kolczyki (2000) (Inspektor Cramer)

The Event: Zdarzenie () (Wiceprezydent Raymond Jarvis)

Iron Man (2008) (Generał Gabriel)

Czerwony smok (1986) (Lloyd Bowman)

Siedem dusz (2008) (George Ristuccia)

Eagle Eye (2008) (Admirał Thompson)

Gang z boiska (2006) (Frank Torrance)

Plusk (1984) (Ralph Bauer)

Na żywo (1995) (Oficer Trust)

Kochankowie Marii (1984) (Barman)

Fantom (1996) (Dave)

Wariaci (1990) (Bruce)

Zdjęcie
d31chi9
d31chi9
d31chi9
d31chi9