Trwa ładowanie...
d3w1e1b
d3w1e1b

Callum Keith Rennie - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Sunderland, Anglia, Wielka Brytania

Filmografia:

Ostatnia noc (1998)

eXistenZ (1999)

Shattered (1991) (Detektyw Ben Sullivan / Kyle Loggins)

Excess Baggage (1997) (Kierownik hotelu)

Unforgettable (1996) (Diler narkotyków)

Men with Guns (1997) (Mamet)

Przypadek 39 (2009) (Edward Sullivan)

Memento (2000) (Dodd)

Efekt motyla (2004) (Jason)

Blade: Mroczna Trójca (2004) (Asher Talos)

Moje pieskie życie (1985) (Johnny Johansson)

Po tamtej stronie (1995) (Carlito)

Zapłata (2003) (Jude)

Nowe oblicze Greya (Fifty Shades Freed) (2018) (Ray Steele)

Young and Prodigious T.S. Spivet, The (2013) (Ojciec)

Pięćdziesiąt Twarzy Greya (2015) (Ray Steele)

Lot 174 (1995) (Pompowy)

Alphas () (Don Wilson)

Hunters, The (2011) (Quin Hunter)

The Killing: Dochodzenie () (Rick Felder)

Cicha noc, święta noc (1970) (Bruce Spencer)

Battlestar Galactica. Plan (2009) (Leoben Conoy)

Firma () (Ray McDeere)

Nowe gliny () (Jaime Brennan)

Flash Forward: Przebłysk Jutra () (Jeff Slingerland / Dr Maurice Raynaud)

Blaszany bohater () (Zero)

Śniegowe ciastko (2006) (John Neil)

Sen na jawie (2008) (Will)

Tru calling: Prawdziwe powołanie () (Elliott Winters)

Bionic Woman () (Victor Booth)

Niewidzialny / The Invisible (2007) (2007) (Detektyw Brian Larson)

Nie z tego świata () (Roy)

24 godziny (serial) () (Vladimir Laitanan)

Nikita () (Gray Wellman)

Life Before This, The (1999) (Martin Maclean)

Spryciarz (1997) (Ollie)

Slap Shot 2: Breaking the Ice (2002) (Palmberg)

Słowo na L () (Danny Wilson)

Wyspa Harpera () (John Wakefield)

Jedwab (2007) (Schuyler)

Z archiwum X: Chcę wierzyć (2008) (2nd Abductor)

Californication () (Lew Ashby)

Godziny strachu (2007) (Detektyw McGrath)

Uwaga, faceci! () (Jeff)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Jack Toller)

Czyściciel (2007) (Shaw)

Last Stop, The (2000) (Jake)

Strażnik czasu (1994) (Nieznajomy)

Piła: Dziedzictwo (2017)

Zdjęcie
Podziel się
d3w1e1b
d3w1e1b
d3w1e1b