Trwa ładowanie...
d1g6ekz
d1g6ekz

Charles S. Dutton - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Reżyser:

Uśpiona komórka ()

Efekt Obamy (2012) (Hector Santiago)

Scenarzysta:

Efekt Obamy (2012) (Hector Santiago)

Filmografia:

Bad Ass (2012) (Pantera)

Szalony Megs (1989) (Jake)

Prawdziwe kobiety (1997) (Josiah)

W rękach (2004) (William Thomas)

LUV (2012)

Honeydripper (2007) (Maceo)

Threshold - Strategia przetrwania () (J.T. Baylock)

Efekt Obamy (2012) (John)

Autobus (1996) (George)

Ekspres - bohater futbolu (2008) (Dziadek Erniego Davisa)

Gra o przeżycie (1994) (Walter Cole)

Na żywo (1995) (Huey)

Rudy (1993) (Fortune)

Zdjęcie
Podziel się
d1g6ekz
d1g6ekz
d1g6ekz