WP
WP

D.B. Sweeney - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Reżyser
Scenarzysta
Filmografia

Spisek ośmiu (1988) (Joseph 'Shoeless Joe' Jackson)

No Man`s Land (1987) (Benjy Taylor)

Hardball - Krótka piłka (2001) (Matt Hyland)

Spawn (1997) (Terry Fitzgerald)

Dinozaur (2000)

Mój brat niedźwiedź (2003) (Sitka)

Nagrody Darwina (2006) (Detektyw Maguire)

K-11 (2012) (Sierżant Gerald Johnson)

Bezlitosna (2008) (Danny)

Dwa bilety do raju (2006) (Billy McGriff)

Ryzykowna Gra () (Mike Pinnochio)

Dziwny traf ()

Greenmail (2001)

Cud w wiosce Sant Anna (2008) (Pułkownik Driscoll)

WP
WP