Trwa ładowanie...
d2jontz
d2jontz

Edward Kusztal - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Księstwo (2011) (Ubek)

Przedwiośnie (2001) (Służący w Odolanach)

Skok (1967) (1967) (robotnik rolny)

Sławna jak Sarajewo (1987) (Pitera)

Ślad na ziemi (serial) ()

Koniec naszego świata (1964) (Czarny)

Polonia Restituta (serial) () (Dowódca pułku Czerwonej)

20 lat później (1993) (Klepacz, adoptujący małego Wolfa)

Umarli rzucają cień (1978) (Zygmunt)

Przedwiośnie (serial) () (Służący w Odolanach)

Wiedźmin (serial) () (Dhun)

Zdjęcie
Podziel się
d2jontz
d2jontz
d2jontz