Trwa ładowanie...
d1tlg1b

Edward Platt

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork

Filmografia:

Perry Mason (1957) (Cmdr. Driscoll / Tom Stratton)

Ticklish Affair, A (1963) (Captain Haven Hitchcock)

Terapia szokowa (1964) (District Attorney)

Przylądek strachu (1962) (1962) (sędzia)

Lloyd Bridges Show, The (1962) (Al)

Bronco (1958) (szeryf Ben Lockwood)

Owen Marshall: Counselor at Law (1971) (Caldwell)

I Was a Male War Bride (1949) (Porucznik w biurze Catherine Gates)

Dr. Kildare (1961) (Dr. Tom Paulson)

Strefa mroku () (lekarz)

Gunsmoke (1955) (Pan Burgess)

Mr. Lucky (1959) (Henry Praiswater)

Whispering Smith (1961) (Sheriff Sam Aikens)

Pisane na wietrze (1956) (Dr. Paul Cochrane)

Alfred Hitchcock Presents (1985) (Mr. Henshaw)

Buntownik bez powodu (1955) (Ray Fremick)

Żona modna (1957) (Martin J. Daylor)

Północ, północny zachód (1959) (Victor Larrabee)

Helen Morgan Story (1957) (Johnny Haggerty)

d1tlg1b

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1tlg1b
d1tlg1b
d1tlg1b