Trwa ładowanie...
d3gjmde
d3gjmde

Edward Platt

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork

Filmografia:

Perry Mason (1957) (Cmdr. Driscoll / Tom Stratton)

Ticklish Affair, A (1963) (Captain Haven Hitchcock)

Terapia szokowa (1964) (District Attorney)

Przylądek strachu (1962) (1962) (sędzia)

Lloyd Bridges Show, The (1962) (Al)

Bronco (1958) (szeryf Ben Lockwood)

Owen Marshall: Counselor at Law (1971) (Caldwell)

I Was a Male War Bride (1949) (Porucznik w biurze Catherine Gates)

Dr. Kildare (1961) (Dr. Tom Paulson)

Strefa mroku () (lekarz)

Gunsmoke (1955) (Pan Burgess)

Mr. Lucky (1959) (Henry Praiswater)

Whispering Smith (1961) (Sheriff Sam Aikens)

Pisane na wietrze (1956) (Dr. Paul Cochrane)

Alfred Hitchcock Presents (1985) (Mr. Henshaw)

Buntownik bez powodu (1955) (Ray Fremick)

Żona modna (1957) (Martin J. Daylor)

Północ, północny zachód (1959) (Victor Larrabee)

Helen Morgan Story (1957) (Johnny Haggerty)

Zdjęcie
Zdjęcie
d3gjmde
d3gjmde

d3gjmde
d3gjmde
d3gjmde