Trwa ładowanie...
d3l9ede
d3l9ede

Eliasz Kuziemski

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Kuty, Polska (obecnie Ukraina)

Filmografia:

Motodrama (1971) (Mechanik)

Kardiogram (1971) (Ksiądz)

Znaki na drodze (1969) (Wójcik)

Sami swoi (1967) (Kokeszko - Młynarz)

Skok (1967) (1967) (Kierownik w spółdzielni)

Świnka (1990) (Sędzia)

Pociąg do Hollywood (1987) (Biskup)

Znak Orła () (Sulisław)

Godzina szczytu (1973) (Ksiądz)

Rodzina Kanderów () (August)

Misja () (Recepcjonista)

Podróż nad morze (1983) (Minister)

Życie na gorąco () (Pestel)

Lubię nietoperze (1985) (Komiwojażer)

Szkatułka z Hongkongu (1983) (Recepcjonista w hotelu)

Dzień kolibra (1984) (Instruktor modelarski)

Zaraza (1971) (Dyrektor szpitala)

Rdza (1981) (Dziekan)

Tylko umarły odpowie (1969) (Major)

Fortuna (1972) (Sapołowicz)

Godzina za godziną (1974) (Adamski)

Cała naprzód (1966) (Pasażer na statku)

Sąsiedzi (1969) (1969) (lekarz)

Ściana czarownic (1966) (Prezes klubu sportowego)

Katastrofa (1965) (Obrońca Bienia)

Siedem czerwonych róż czyli Benek kwiaciarz o sobie i o innych (1972) (Profesor Niewiadomski)

Grzech Antoniego Grudy (1975) (Woźniak)

Strachy () (Wielbiciel Teresy)

Meta (1971) (Dyrektor Kozłowski)

Mniejszy szuka Dużego (1975) (Reżyser historycznego giganta)

Konsul (1989) (Notariusz)

Ciosy (1980) (Jan Skarga)

Anatomia miłości (1972) (Aktor)

Panienki (1980) (Chory)

Bułeczka (1973) (Profesor)

Ukryty w słońcu (1980) (Przyjezdny)

Cień (1956) (Żołnierz)

Prom (1970) (Bosman)

Cienie (1987) (Ksiądz)

Przyłbice i kaptury (1985) (Doradca księcia Witolda)

Lalka (1968) (adwokat Krzeszowskiej)

Morderca zostawia ślad (1967) (Żołnierz)

Hazardziści (1975) (Pokerzysta w warsztacie Jaskólskiego)

Przed odlotem (1980) (Karwasz)

Metodrama (1971) (Mechanik w klubie motorowym)

Jeszcze słychać śpiew i rżenie koni... (1971) (Parapura)

Aktorka (1971) (1971) (pop)

Wielki szu (1982) (Franciszek Korzeń)

Blisko, coraz bliżej (1986) (Zawiadowca stacji)

Zdjęcie
Zdjęcie
d3l9ede
d3l9ede

d3l9ede
d3l9ede
d3l9ede