WP
WP

F. William Parker - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Introducing Dorothy Dandridge (1999) (Koroner)

Roswell (1994)

Barbarians at the Gate (1993) (Ira Harris)

Switch (1991) (Fryzjer)

Zagubiona autostrada (1997) (Kapitan Luneau)

Powiedz tak (2001) (pan Bartlett)

Personal Foul (1987)

Children Nobody Wanted, The (1981) (George Meuschke)

Zachód słońca (1988) (Major Robert Hellman)

Na celowniku ()

Airwolf ()

Żelazny orzeł (1986) (ojciec Kingsleya)

Trzy na jednego () (Sędzia)

Little Giants (1994) (Major Kelly)

Stan pogotowia (1994) (Brent Avery)

Manipulacja (1998) (Dr Vibor)

Woman Called Moses, A (1978) (kupiec)

Nieustraszony ()

Mistrz deskorolki (1989) (Menadżer motelu)

Mass Appeal (1984) ( Mr. Hartigan )

Kumpelski układ (1984) (Prawnik)

Czułe słówka (1983) (Lekarz)

Ryzykant (1996) (zakładnik)

Zemsta Frajerów (1984) (Sierżant)

He Said, She Said (1991) (Daniel Frost)

Frances (1982) (Dziennikarz, Fotograf)

Pacific Heights (1990) (Sędzia)

WP
WP
WP