Trwa ładowanie...
dn6z0gh
dn6z0gh

Glenn Morshower - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Dominion: Gra o życie (1995) (Lance)

Dzika rzeka (1994) (policjant)

Air Force One (1997) (agent Walters)

Moneyball (2011) (Ron Hopkins)

Helikopter w ogniu (2001) (Podpułkownik Tom Matthews)

Star Trek VII: Pokolenia (1994) (Nawigator)

Liberator (1992) (kapitan Adams)

Parkland (2013) (Mike Howard)

Gacy (2003) (Ted Boyle)

ExTerminators (2009) (Szef)

Eksperyment Filadelfia (1984) (Mechanik)

Mroczne niebo () (Komandor)

Summerland () (Ted Westerly)

Patrol (1989) (Cracker)

Ocalony (2000) (Robert)

X-Men: Pierwsza klasa (2011) (Pułkownik Hendry)

Magia kłamstwa ()

Człowiek, który gapił się na kozy (2009) (Major Holtz)

Oddział specjalnej troski (2007) (Generał)

Wyspa (2005) (Kurier medyczny)

Zdjęcie
Podziel się
dn6z0gh
dn6z0gh
dn6z0gh