ycipk-2va5nj
ycipk-2va5nj

Grzegorz Pawlak - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Reżyser:
Filmografia:

Kubuś i Przyjaciele (2011) (Tygrys)

Gwiezdne wojny: Nowa nadzieja (1977) (Lord Vader)

Gwiezdne wojny: Powrót Jedi (1983) (Darth Vader)

Heca w Zoo (2011) (Lew Joe)

Gra Endera (2013) (Rackham)

Jack pogromca olbrzymów (2012)

ParaNorman (2012) (Perry)

Pierwszy milion (2000) (Właściciel punktu skupu makulatury)

Mali agenci 4D: Wyścig z czasem (2011) (Danger / Tick Tock / Strażnik czasu)

Niesamowity Spider-Man 2 (2014) (Aleksiej (Rhino))

Hotel 13 () (Robert Leopold)

Syn Boży (2014) (Nikodem)

Gang Wiewióra (2014) (Geniek)

Skubani (2013) (Bizonie Serce)

Pinokio (2012) (2012) (Ogniojad)

Wojownicze Żółwie Ninja (2014) (Splinter)

Ale się kręci () (Pilski, producent telenoweli Prosto)

Potwory kontra Obcy: Dynie-mutanty z kosmosu (2009) (B.O.B.)

Klub przyjaciół Myszki Miki () (Spiker)

Pingwiny z Madagaskaru: Misja Świąteczna (2005) (Skipper (polski dubbing))

Smerfy 2 (2013) (Śmiałek)

Tarzan 2: Początek legendy (2005) (Uto)

Pierwszy milion (serial) ()

Syzyfowe prace (serial) () (Oficer)

Tajemnica zielonego królestwa (2013) (Bufo)

Pingwiny z Madagaskaru ()

Madagwiazdka (2009) (Skipper)

Piłkarzyki rozrabiają (2013) (Liso)

Muppety: Poza Prawem (2014) (STATLER)

Pingwiny z Madagaskaru (2014) (Skipper)

My Little Pony: Przyjaźń to magia () (Discord)

Hrabia Kaczula () (Narrator)

Kung Fu Panda: Sekrety Potężnej Piątki (2008)

Sezon na misia 3 (2010) (Mcsquizzy, TV)

Rysiek Lwie Serce (2013) (Brukwiej)

Sprawa na dziś () (Wieloch)

Noe: Wybrany przez Boga (2014) (Tubal Cain)

Madagaskar 3 (2012) (Skipper)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010) (Marcowy Zając)

Toy Story 3 (2010)

Załoga G (2009) (Kędzior)

Lissi na lodzie (2007) (Szwagier)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I (2010)

Na fali (2007) (Big Z)

Krowy na wypasie (2006) (Ruth)

Asterix na Olimpiadzie (2007) (trener)

Rodzinka Robinsonów (2007) (Roman)

Tupot małych stóp (2006) (Nestor)

Dziadek do Orzechów (2004) (2004) (Mogiel)

Sezon na misia (2006) (McSquizzy)

Madagaskar (2005) (Skipper)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część II (2011) (Gryfek)

Legendy sowiego królestwa: Strażnicy Ga'Hoole (2010) (Ezylryb)

Kot w butach 3D (2011) (Commendante)

Megamocny 3D (2011)

Rango (2011) (Roadkill (polska wersja jęz.))

Smerfy 3D (2011) (Śmiałek (wersja polska))

Koralina i Tajemnicze Drzwi 3D (2009) (Bobinski)

Wyprawa na Księżyc 3D (2008) (Kontroler misji 1961)

Hotel Transylwania (2012) (Zbroja)

Małpy w kosmosie (2008) (Tytan)

Potwory kontra Obcy (2009) (B.O.B.)

Wyspa Dinozaura (2007) (Cienki)

Kroniki Spiderwick (2008) (Hogsqueal)

Madagaskar 2 (2008) (Skipper)

Skok przez płot (2006) (Lou)

Asterix i Wikingowie (2006) (Paragraf)

Wielka wyprawa Oskara (2017) (Levi)

Leśniczówka ()

ycipk-2va5nj
ycipk-2va5nj
ycipk-2va5nj