Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Helena Kowalczykowa - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

25.02.1907

Miejsce urodzenia

Kossów Podlaski

Data śmierci

07.08.1999

Filmografia

Człowiek z żelaza (1981)

Czarne stopy (1986) (Andrzej Wróbel)

ESD (1987) (pani Basia, sąsiadka)

Galimatias czyli Kogel - Mogel II (1989) (Głucha kobieta)

Biesy (1988) (służąca)

Nie było słońca tej wiosny (1983) (Wiertkowa)

Cham (1979) (Marcela)

Szkatułka z Hongkongu (1983) (Zakonnica)

Kolega Pana Boga (1986)

Dwie wigilie (1986) (Pani Halinka)

Tulipan () (Róża, służąca Niny)

Dom () (Lermaszewska)

Ciosy (1980) (Kobieta na przyjęciu u Franciszka)

Zakole (1988) (Leokadia Stokowska)

Poślizg (1972) (Paraciowa)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw