Trwa ładowanie...
d1wdoc8

Henryk Niebudek

Najnowsze informacje
2.3
(3 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Obcy musi fruwać (1993) (Henio)

Dotknięci (1988) (SB-ek na uniwersytecie)

Marcowe migdały (1989) (Nauczyciel)

Dzień kobiet (2011) (ekspedient w sklepie meblowym)

Pożegnanie Jesieni (1990) (Konduktor)

Kameleon (serial) () (Gajowy)

Gorący temat () (Marek)

Sama słodycz () (kioskarz Leon)

Biuro kryminalne () (Dyrektor domu dziecka)

Mała Moskwa (2008) (ksiądź)

Ojciec Mateusz () (Kazio Michoń)

Trzeci oficer () (Dyrygent)

Oficerowie () (Dyrygent)

Oficer () (Dyrygent)

Przyłbice i kaptury (1985) (Sługa w łaźni)

Jańcio Wodnik (1993) (chłop)

Psy 2. Ostatnia krew (1994) (Robotnik w hucie)

300 mil do nieba (1989) (Milicjant)

d1wdoc8

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1wdoc8
d1wdoc8
d1wdoc8