ycipk-107wf9
ycipk-107wf9

Henryk Niebudek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Obcy musi fruwać (1993) (Henio)

Dotknięci (1988) (SB-ek na uniwersytecie)

Marcowe migdały (1989) (Nauczyciel)

Dzień kobiet (2011) (ekspedient w sklepie meblowym)

Pożegnanie Jesieni (1990) (Konduktor)

Kameleon (serial) () (Gajowy)

Gorący temat () (Marek)

Sama słodycz () (kioskarz Leon)

Biuro kryminalne () (Dyrektor domu dziecka)

Mała Moskwa (2008) (ksiądź)

Ojciec Mateusz () (Kazio Michoń)

Trzeci oficer () (Dyrygent)

Oficerowie () (Dyrygent)

Oficer () (Dyrygent)

Przyłbice i kaptury (1985) (Sługa w łaźni)

Jańcio Wodnik (1993) (chłop)

Psy 2. Ostatnia krew (1994) (Robotnik w hucie)

300 mil do nieba (1989) (Milicjant)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-107wf9
ycipk-107wf9
ycipk-107wf9