Trwa ładowanie...
d3rjwei

Henryk Niebudek

Najnowsze informacje
2.3
(3 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Obcy musi fruwać (1993) (Henio)

Dotknięci (1988) (SB-ek na uniwersytecie)

Marcowe migdały (1989) (Nauczyciel)

Dzień kobiet (2011) (ekspedient w sklepie meblowym)

Pożegnanie Jesieni (1990) (Konduktor)

Kameleon (serial) () (Gajowy)

Gorący temat () (Marek)

Sama słodycz () (kioskarz Leon)

Biuro kryminalne () (Dyrektor domu dziecka)

Mała Moskwa (2008) (ksiądź)

Ojciec Mateusz () (Kazio Michoń)

Trzeci oficer () (Dyrygent)

Oficerowie () (Dyrygent)

Oficer () (Dyrygent)

Przyłbice i kaptury (1985) (Sługa w łaźni)

Jańcio Wodnik (1993) (chłop)

Psy 2. Ostatnia krew (1994) (Robotnik w hucie)

300 mil do nieba (1989) (Milicjant)

d3rjwei

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3rjwei
d3rjwei
d3rjwei