ycipk-2mjn67
ycipk-2mjn67

Izabela Dąbrowska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Białystok, Polska

Filmografia:

Asterix kontra Cezar (1999) (Falbala)

Frankenweenie 3D (2012)

Złomka bujdy na resorach (2010)

Jeździec znikąd / The Lone Ranger (2013) (2013) (Pilar)

Żaklina (2012)

Biała sukienka (2003) (Suszkowa)

Żony ze Stepford (2004)

Boża podszewka II () (Wandzia Jurewicz, żona Bronisia)

Baśnie i bajki polskie () (Cyganka / Baba Jaga / Wróbel / Tłum / Królowa / Dziecko / Dama dworu / Brunhilda)

Jetsonowie () (Jane Jetson)

Szczypta magii () (Willow)

Rajdek - mała wyścigówka () (Marta)

Czarnobyl. Cztery Dni W Kwietniu (2011) (Ciężarna)

Sublokatorzy () (Siostra Beata)

Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz (2014)

Klinika samotnych serc () (Salowa)

Superświnka () (Heather Hogwarsh)

Aparatka () (Helen Spitz)

Maska (serial) ()

Był sobie człowiek () (Księżniczka II / Królowa Elżbieta)

Kaczor Dodgers ()

Kopciuszek 2: Spełnione marzenia (2002) (Anastazja)

Gwiezdne jaja - zemsta świrów (2004) (Kroft Pax (polski))

Barbie: Wróżkolandia (2005) (Topaz)

Blondynka () (Jasiunia Roztworowska)

Galerianki (2009) (Matka Julii)

Ojciec Mateusz () (Jadwiga Pope)

Wszystko będzie dobrze (2006) (Matka)

Przygody Lisa Urwisa (2004) (Królowa)

Madagaskar (2005)

Góra Czarownic (2009)

Koralina i Tajemnicze Drzwi 3D (2009) (mama Koraliny)

Stacyjka () (Teresa Krupa, żona Henryka)

7 uczuć (2018) (Pani Dana)

Całe szczęście (2019) (2019) ( Pani Jadzia )

Władcy przygód. Stąd do Oblivio (2019) (Kucharka)

ycipk-2mjn67
ycipk-2mjn67
ycipk-2mjn67