ycipk-39hwzf
ycipk-39hwzf

Jacek Lenartowicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Prosta historia o miłości (2010)

Giganci ze stali (2011) (Herb)

Styria (2011) (Generał Spiegel)

Panna z mokrą głową (1994)

Edi (2002)

Boża podszewka II () (Witalis, ochroniarz w biurze PUR-u)

Daleko od noszy 2 ()

Pingwiny z Madagaskaru: Misja Świąteczna (2005) (Kowalski (polski dubbing))

Klinika samotnych serc () (Bolesław Kot)

Pingwiny z Madagaskaru ()

Madagwiazdka (2009) (Kowalski)

Piłkarzyki rozrabiają (2013) (Lecio)

Pingwiny z Madagaskaru (2014) (Kowalski)

Panna z mokrą głową (serial) ()

Samoloty (2013)

Aryjska para (2004) (Oficer SS)

RajUstopy (2005) (Jurij)

U fryzjera () (ochroniarz)

Madagaskar 3 (2012) (Kowalski)

Ojciec Mateusz () (Ryszard Fidecki)

Wyspa Dinozaura 2 (2008) (Otto/Barnaba)

Na fali (2007) (Tank Evans)

Rodzinka Robinsonów (2007) (Ciocia Petunia)

Madagaskar (2005) (Kowalski)

Mysi agenci (2008) (Stach)

Czarodziejka Lili, smok i magiczna księga (2009) (Hieronimus)

Niesamowity Spider-Man (2012) (Sprzedawca)

Odwróceni () (Gąsior)

Kaczki z gęsiej paczki (2018) (Szef stada)

Kurier (2019) (Gajowy)

ycipk-39hwzf
ycipk-39hwzf
ycipk-39hwzf