Trwa ładowanie...
d4dvfk1
d4dvfk1
d4dvfk1
d4dvfk1

Jack Coleman

Najnowsze informacje
d4dvfk1
4.5
(4 głosy)
Oceń:
d4dvfk1
Miejsce urodzenia:

Easton, Pensylwania, USA

Filmografia:

Last Rites (1998) (Gary Blake)

Bez śladu (2010) (Roy Ducek)

Diagnosis: Murder (1975) (Eddie Gault)

Medusa`s Child (1997) (Dean Cooper)

Spawn (1997) (doktor)

Naked Truth, The (1995) (Colin Terell)

Heroes Reborn () (Noah Bennet)

Piękne mleczarki (2006) (Reed Callum)

Powrót do Providence () (Larry)

Zdradliwy dotyk (1993) (Marion)

Emily Owens M.D. () (Tim Granger)

Zabójcze umysły () (Bill Rogers)

Dni naszego życia () (Jake Kositchek)

Jim wie lepiej () (Sean Curran)

Nightmare Cafe (1992) (Frank Nolan)

Mentalista () (Max Winter)

Biuro (US) () (senator stanowy Rob Lipton)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Martin Gillespie)

Herosi () (Mr. Bennet)

Ekipa () (Bradley)

Burke`s Law (1994)

System / The Net (1995) (1995) (Dr Steven Graf)

W zastępstwie taty (1998) (Dr Mark Chandler)

d4dvfk1
Zdjęcie
d4dvfk1
d4dvfk1
d4dvfk1
d4dvfk1
d4dvfk1
d4dvfk1