Trwa ładowanie...
d1auwbp

Jerzy Karaszkiewicz

Najnowsze informacje
3.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Prawo ojca (1999) (emerytowany policjant)

Rejs (1970)

Godzina pąsowej róży (1963) (Jan Dorosz)

Molo (1968) (Przystojny)

Ostrze na ostrze (1983) (Jan Niebiosek)

Matka swojej matki (1996) (Sąsiad Ewy)

Dwaj panowie "N" (1961) (Tomczyk)

W słońcu i w deszczu () (Paweł, mąż Pelagii)

Prom do Szwecji (1979) (Grodzki)

Pieczone gołąbki (1966) (Drobniak)

Życie na gorąco () (Francois Bernier)

Lustro (1986) (inżynier)

Rycerze i rabusie () (Jan Niebiosek)

Tajny detektyw (1977) (Posterunkowy)

Ogniem i mieczem (serial) () (Radziejowski)

Brylanty pani Zuzy (1971) (Sławek)

Beata (1964) (Stefan, współlokator Jacka w akademiku)

Kochajmy syrenki (1966) (Saksofonista)

Złota kaczka (1976) (Żołnierz w karczmie)

Bicz boży (1966)

Poślizg (1972) (Pielęgniarz)

Anioł śmierci (1994) (Stan)

d1auwbp

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1auwbp
d1auwbp
d1auwbp