Trwa ładowanie...
d3n5pts
d3n5pts

Kazimierz Ostrowicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Gliniany

Filmografia:

Szklany dom (1989) (Ostrowski)

Obcy musi fruwać (1993) (mężczyzna w pociągu)

Zasieki (1981) (Żołnierz)

Och, Karol (1985) (Pacjent w szpitalu)

Kino objazdowe (1986) (Wibracyjny)

Pociąg do Hollywood (1987) (Kinooperator)

Piżama (1971) (Ojciec Jadwigi)

Martwa fala (1970) (Marynarz)

W zawieszeniu (1986) (Sąsiad Anny)

Woman at War, A (1991) (Mężczyzna w tramwaju)

Misja () (Reschke)

Podróż nad morze (1983) (Konduktor)

Śnić we śnie (1979) (Ojciec Pawła)

Daleki dystans (1985)

Szkatułka z Hongkongu (1983) (Stróż w spichrz)

Karabiny (1981) (chłop)

Dzień kolibra (1984) (Dozorca)

Zaraza (1971) (Znajomy Marii Kwiatek)

Czysta chirurgia (1977) (Niemiecki żołnierz w szpitalu)

Fortuna (1972) (Kolasiewicz)

Kramarz (1990) (chłop)

Bo oszalałem dla Niej (1980) (Urzędnik)

Wyjście awaryjne (1982) (Petent w urzędzie gminy)

Trzy młyny (1984)

Zdjęcia próbne (1977) (Ojciec Anki)

Jeśli się nie odnajdziemy (1982) (Korbik)

Giuseppe w Warszawie (1964) (Żandarm)

Grzech Antoniego Grudy (1975) (Juraszko)

Strachy () (Kolejarz)

Wielki układ (1976) (Portier w retrospekcji)

...Droga daleka przed nami... (1979)

Meta (1971) (Kolejarz)

Na całość (1986)

Powroty (1989) (Strycharz)

Konsul (1989) (Ojciec Mitury)

Urodziny Kaja (1990) (Dziadek Magdaleny)

O rety, moja babcia ma chłopaka (1999) (Kościelny)

Życie jak poker (1998) (Pan Kazio)

Jak się pozbyć czarnego kota? (1984) (Leśniczy)

Z tamtej strony tęczy (1972) (Mężczyzna na sali sądowej)

Śmierć dziecioroba (1990) (Konduktor)

Indeks (1977) (Majster)

Przyłbice i kaptury (1985) (Sługa Brennera)

Morderca zostawia ślad (1967) (Oficer SS)

Pies (1973) (Przewodniczący kolegium)

Magneto (1993) (Stary)

Szyfry (1966) (Konduktor)

Wolny strzelec (1981) (1981) (Strajkujący robotnik)

Zdjęcie
Podziel się
d3n5pts
d3n5pts
d3n5pts