ycipk-mz2nvl
ycipk-mz2nvl

Kazimierz Ostrowicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Gliniany

Filmografia:

Szklany dom (1989) (Ostrowski)

Obcy musi fruwać (1993) (mężczyzna w pociągu)

Zasieki (1981) (Żołnierz)

Och, Karol (1985) (Pacjent w szpitalu)

Kino objazdowe (1986) (Wibracyjny)

Pociąg do Hollywood (1987) (Kinooperator)

Piżama (1971) (Ojciec Jadwigi)

Martwa fala (1970) (Marynarz)

W zawieszeniu (1986) (Sąsiad Anny)

Woman at War, A (1991) (Mężczyzna w tramwaju)

Misja () (Reschke)

Podróż nad morze (1983) (Konduktor)

Śnić we śnie (1979) (Ojciec Pawła)

Daleki dystans (1985)

Szkatułka z Hongkongu (1983) (Stróż w spichrz)

Karabiny (1981) (chłop)

Dzień kolibra (1984) (Dozorca)

Zaraza (1971) (Znajomy Marii Kwiatek)

Czysta chirurgia (1977) (Niemiecki żołnierz w szpitalu)

Fortuna (1972) (Kolasiewicz)

Kramarz (1990) (chłop)

Bo oszalałem dla Niej (1980) (Urzędnik)

Wyjście awaryjne (1982) (Petent w urzędzie gminy)

Trzy młyny (1984)

Zdjęcia próbne (1977) (Ojciec Anki)

Jeśli się nie odnajdziemy (1982) (Korbik)

Giuseppe w Warszawie (1964) (Żandarm)

Grzech Antoniego Grudy (1975) (Juraszko)

Strachy () (Kolejarz)

Wielki układ (1976) (Portier w retrospekcji)

...Droga daleka przed nami... (1979)

Meta (1971) (Kolejarz)

Na całość (1986)

Powroty (1989) (Strycharz)

Konsul (1989) (Ojciec Mitury)

Urodziny Kaja (1990) (Dziadek Magdaleny)

O rety, moja babcia ma chłopaka (1999) (Kościelny)

Życie jak poker (1998) (Pan Kazio)

Jak się pozbyć czarnego kota? (1984) (Leśniczy)

Z tamtej strony tęczy (1972) (Mężczyzna na sali sądowej)

Śmierć dziecioroba (1990) (Konduktor)

Indeks (1977) (Majster)

Przyłbice i kaptury (1985) (Sługa Brennera)

Morderca zostawia ślad (1967) (Oficer SS)

Pies (1973) (Przewodniczący kolegium)

Magneto (1993) (Stary)

Szyfry (1966) (Konduktor)

Wolny strzelec (1981) (1981) (Strajkujący robotnik)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-mz2nvl
ycipk-mz2nvl
ycipk-mz2nvl