ycipk-12w2hl
ycipk-12w2hl

Maciej Wilewski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

16.06.1969

Miejsce urodzenia

Łódź, Polska

Filmografia

Demony wojny według Goi (1998) (Członek bandy Skiji)

Gulczas, a jak myślisz? (2001) (Operator filmu)

Dzień Świra (2002) (Mężczyzna w reklamie)

Listy do M. (2011) (Kierowca ciężarówki z choinkami)

Requiem (2001) (Sławeka)

Tam i z powrotem (2001) (Tajniak)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Eukaliptus (2001) (Klient Sheili)

Kontroler (2002) (Chuligan w tramwaju)

PitBull (2005) (Tomala)

Daleko od noszy 2 ()

Co roku o tej samej porze (1997)

Tancerze () (Rafał Biegański)

Ojciec Mateusz () (Olgierd Smolik)

I kto tu rządzi? () (Strażnik miejski)

Pitbull (serial) () (Tomala)

Daleko od noszy () (Prezes Dalibąk)

Plebania () (Osa)

Licencja na wychowanie () (Pan Nowak)

Izolator (2008)

Fala zbrodni () (Dryblas)

Kryminalni () (Bułgar)

Zaginiona () (Policjant przeszukujący dom Tokarskich)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście () (Taksówkarz)

Sukces (1995) (1995) (Krzak)

ycipk-12w2hl
ycipk-12w2hl
ycipk-12w2hl