Trwa ładowanie...
ycipk-ho8c3t
ycipk-ho8c3t

Maria Arcé - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Lexington, USA

Filmografia:

Movie 43 (2012) (Christine)

Odwet / A Man Apart (2003) (2003) (Renee)

Następny piątek (2000) (dziewczyna)

Screwed (2000)

Dr Dolittle 2 (2001) (ryba)

Dziewczyna z sąsiedztwa (2004) (Chloe)

Shark () (Chamber Maid)

Jak Poznałem Waszą Matkę () (Paula)

Zostańmy przyjaciółmi (2005) (Athena)

Polowanie na druhny (2005) (Bibliotekarka)

Zdjęcie
Podziel się

Maria Arcé jest aktorką telewizyjną i filmową. Zaczęła występować pod koniec lat 90. i zaczęła być znana z kilku większych filmów Hollywoodzkich. Początkowo, jako nastolatka, znana była jako modelka w reklamach. W końcu wpadła w oko agentowi, który pomógł jej w karierze aktorskiej. Występowała w teledyskach i reklamach telewizyjnych (dla Mazda, Bud Light, Visa, Verizon). Grala także w operach mydlanych, co dało jej role dramatyczne i komediowe w popularnych programach telewizyjnych. Dostała kilka ról w hollywoodzkich hitach. Występowała też jako kaskader orz reporterka programów telewizyjnych.

ycipk-ho8c3t
ycipk-ho8c3t