Trwa ładowanie...
d2vqhnh
d2vqhnh

Michael Hitchcock - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Defiance, Ohio, USA

Scenarzysta:
Filmografia:

Can't Stop Dancing (1999) (Eddie)

Happy, Texas (1999)

Medal dla miss (2000)

Wielki podryw (2001)

Tonight Show with Jay Leno, The (1992) (Genealog)

Druhny (2011) (Don Cholodecki)

Areszt domowy (1996) (gliniarz)

Koncert dla Irwinga (2003) (Lawrence E. Turpin)

Odznaka (2002) (Luna)

Radosne Purim (2006) (Krytyk filmowy)

Blondynka w koszarach (2008) (Nigel)

New Normal, The () (Gary Snyder)

Nie ma to jak statek () (pan Blanket)

Operation: Endgame (2010) (Neil)

Up all night () (pan Bob)

Men of a Certain Age () (Dave)

Super 8 (2011) (Deputy Rosko)

Glee ()

Wszystkie wcielenia Tary () (Ted Mayo)

Bogaci bankruci () (Ira Gilligan)

Las Vegas () (Gerhardt)

Gang Dzikich Wieprzy (2007) (Kent)

Mad TV (1995) (Simeon Dyson/ Frank Finley)

Thick as Thieves (1998) (Maloney)

Pushing Daisies: Gdzie pachną stokrotki () (ojciec Eduardo Dedonde)

Ekipa () (Paul Schneider)

Serenity (2005) (Dr Mathias)

Gotowe na wszystko () (pan Doyle)

Spisek / Life Without Dick (2001) (2001) (Religijny gość)

Unhappily Ever After (1995) (trener McNiff)

Waiting for Guffman (1996) (radny Steve Stark)

Zdjęcie
Podziel się

Michael Hitchcock urodził się w Defiance w Ohio, wychował się w Western Springs w Illinois, na przedmieściach Chicago. Hitchcock tytuł naukowy na Northwestern University's School of Speech oraz mistrza sztuk pięknych na U.C.L.A.'s film school. W 1999 r został scenarzystą dla komedii "MADtv", a od 2001 r został producentem serii. Cała ekipa seria była trzykrotnie nominowana do nagrody Writers Guild of America Awards. Pisał także filmy ("Areszt domowy", "Odlotowy prezent gwiazdkowy", "Dokąd zawiedzie cię dzień", który został nominowany do "Critics Award" podczas Deauville Film Festival).

d2vqhnh
d2vqhnh