Trwa ładowanie...
d1jhhrf
d1jhhrf

Michelle Trachtenberg - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork, USA

Filmografia:

Inspektor Gadżet (1999) (Penny)

Can't Be Heaven (2000) (Julie)

Richie Rich's Christmas Wish (1998) (Gloria)

Szalona noc (2011) (Ashley)

Eurotrip (2004) (Jenny)

Pod prąd / Against the Current (2009) (2009) (Suzanne)

Milość w Wielkim Mieście () (Jodie)

Szpital Miłosierdzia () (Chloe Payne)

Zły Dotyk (2004) (Wendy)

Fujary na tropie (2010) (Ava)

Plotkara () (Georgina Sparks)

Krwawe święta (2006) (Melissa Kitt)

Trawka () (Emma)

Sześć stóp pod ziemią () (Celeste)

Księżniczka na lodzie (2005) (Casey Carlyle)

Buffy - postrach wampirów (serial) () (Dawn Summers)

17 Again (2009) (Maggie O'Donnell)

Dr House () (Melinda Bardach)

Zdjęcie
Podziel się
d1jhhrf
d1jhhrf
d1jhhrf